MEİS MODÜLÜ BİLGİ GİRİŞİ

Bakanlığımızın ilgi yazıları doğrultusunda 2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılına ilişkin veri giriş işlemleri 12 Kasım 2018 Pazartesi günü başlayacaktır. İlçe millî eğitim müdürlükleri ile okul ve kurumlarımızın yapması gereken işlemler ilgi yazıda ayrıntılı bir şekilde açıklanmıştır. Bu kapsamda;

Okul ve kurumlarımız veri giriş ve onay işlemlerini 4 Ocak 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlayacaktır.

İlçe milli eğitim müdürlüklerimiz ise veri kontrol ve onay işlemlerini 11 Ocak 2019 Cuma günü itibari ile tamamlamış olacaktır.

Bilgi girişleri sırasında hata yapılmamasına özen gösterilecek, hatalı bilgi girişinden başta ilçe millî eğitim müdürü olmak üzere diğer birinci derecedeki birim amirleri ile okul müdürlerimiz sorumlu olacaktır. MEİS modülü bilgi girişine kapatıldıktan sonra, (sehven yanlış yazılmıştır, hatalı bilgi girilmiştir vb.) bilgilerin düzeltilmesi konusunda okul ve kurumlardan gelen düzeltme talepleri dikkate alınmayacaktır. Hatalı bilgi girişi yapanlar hakkında gerekli idari işlemler yapılacaktır. Hatalı bilgi girişi yapılmasından okul/ kurum  müdürleri sorumlu tutulacaktır.

09.11.2018 98