Belletici Öğretmen Görevlendirilmesi

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin 10.Maddesi "(Değişik birinci fıkra: 25.7.2001/24473 RG) Yatılı ve pansiyonlu okullarda; öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim, öğretim, etüd çalışmaları ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici görevlendirilir. Belleticiler, okulda görevli öğretmenlerden, yeterli sayıda öğretmen olmaması halinde aynı yerleşim yerindeki diğer eğitim kurumlarında görevli öğretmenler arasından istekli olanlara öncelik verilerek okul müdürünün teklifi ve Milli Eğitim Müdürünün Onayı ile görevlendirilir." hükmü gereği İlimize bağlı Haliliye İlçesi TOBB Fen Lisesinde münhal bulunan belletici öğretmenlik görevlerine geçici görevlendirilmeleri bulunan öğretmenlerimizin görev yazılarını müdür yardımcımız İsmail OGHAN´dan imza karşılığı almaları gerekmektedir.

İlgili öğretmenlerimize duyurulur.

17.01.2019 156