Zihin Paraşütünü Açma Vakti: YARATICILIK!

Yaratmanın başlangıcıdır düş gücü… Dilediğinizi düşler, düşlediğinizi amaçlar, amaçladığınızı yaratırsınız sonunda.” (Bernard Shaw)

Okulumuz öğrencileriyle birlikte Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Soner ÖZASLAN ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Şerife GÜR tarafından öğrencilerimizle birlikte kısa süreli çizim çalışması yapılmıştır. Bu esnada öğrencilerimizin hayal güçleri zincirlerini kırarak yaratıcılıklarıyla birleşmiştir. Ayrıca sınıf olarak hem neşeli vakit geçirilmiştir hem de yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarılmıştır. Şerife GÜR hocamıza bize bu kısa vakti aydığı ve öğrencilerimize düşledikleri, yapmak istedikleri çizimleri arkadaşlarına gösterme fırsatı verdiği için çok teşekkür ederiz. Düşlemek Yaratmanın İlk Adımıdır, İlk Adım Sonrasında Zaten Koşmak İçin Hazırsındır, Haydi Bırak da Zihin Paraşütün Konmak İstediği Yere İnsin!

21.11.2018 142

21-11-201821-11-2018