"İyilik Buluşmaları"nın Yapımcıları: OYUNCAK KARDEŞLİĞİ!

Okulumuz öğrencileri için Oyuncak Kardeşliği Projesi katkılarıyla kırtasiye malzemeleri ve kıyafet dağıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimizin her an ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemeleri eğitim öğretimin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için hayati önem taşımaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz için gönderilen kıyafetler de öğrencilerimizi çok mutlu etmiştir. Öğrencilerimizi mutlu eden bu anlamalı hareket için Oyuncak Kardeşliği Projesine ve bu projeye gönül veren tüm herkese teşekkür ederiz. Büyük yürekleri mink yüreklerle buluşturan bu tarz projeler ülkemiz, bölgemiz ve okulumuz açısından çok büyük anlam ifade etmektedir. Çünkü iyilik için uzanan elleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran bu tarz projeler toplumsal birliktelik ve yardımseverlik için de biçilmiş bir kaftan niteliğindendir. Altınbaşak ailesi iyiliğe uzanan ellere daima kucak açmaya hazırdır. İyi ki varsınız, iyi ki sizlerle varız!

02.01.2019 525

02-01-201902-01-201902-01-201902-01-201902-01-2019