Öğretmen Sadece Bilgi Öğretmez,YÜREĞE DOKUNUR!

“Hayatta en büyük mucize küçükken iyi bir öğretmene rastlamaktır.”

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şerife GÜR öğretmenimiz okulumuz öğrencileri için kendi elleriyle hazırlamış olduğu ikramları sınıf öğretmenimiz Kader TORCU ve rehber öğretmenimiz Soner ÖZASLAN eşliğinde okulumuz öğrencilerine dağıtmıştır. Öğretmenliğin sadece bilgi öğretimiyle sınırlı olmadığını, yeri geldiğinde bu tarz anlamlı hareketlerle öğrencilerimizin yüreğine dokunabileceğimizi bize hissettirdiği ve gösterdiği için Şerife GÜR öğretmenimize teşekkür ederiz. ALTINBAŞAK ailesi siz değerli öğretmenleri ve anlamlı hareketleriyle her geçen gün gücüne güç katıyor. Yüreğine dokunulan her öğrenci bizim çok büyük ve çok değerli bir mucizemizdir. Bu mucizeyi yaratan ALTINBAŞAK öğretmenlerine teşekkür ederiz.

25.11.2018 258

23-11-201823-11-201823-11-201823-11-2018