LGS Yolculuğunda Küçük Adımlar:  DENEME!

LGS Yolculuğunda Küçük Adımlar: DENEME!

”Bir sınavın üstesinden gelmenin ön şartı, onunla yüzleşebilmektir.” (Nasuh Mahruki)

Okulumuzda 8/A öğrencilerimize yönelik Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Soner ÖZASLAN tarafından MEB’in LGS’ye yönelik yayınlamış olduğu örnek sorulardan oluşan deneme sınavı yapılmıştır. Denemenin uygulanması aşamasında destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin sınav ortamının ciddiyetini görmesi adına sınav esnasında tüm uygulamalara dikkat edilmiştir. Sınavda gerekli tüm işlemler MEB uygulamalarına paralel olarak gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize test çözme ve sınav stresiyle yüzleşebilme becerilerini kazandırmak temel amaçlardandır. Ayrıca LGS için ön hazırlık niteliğinde olan denememiz MEB formatında olduğu için ayrı bir önem taşımaktadır. Öğrencilerimiz için ilerleyen dönemlerde gerek Türkiye geneli gerek okul geneli denemelerimiz sürecektir. Öğrencilerimizin başarısı için elimizden gelen çabayı tüm imkanlarımız çerçevesinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sınavın üstesinden gelebilmeleri adına öğrencilerimizi sınav ortamı ve denemelerle yüzleştirmeye devam edeceğiz.

02.12.2018 305

02-12-201802-12-201802-12-2018