Kocaman Yürekler Altınbaşak´ta Buluştu: Teşekkürler!

Okulumuz öğrencilerine yönelik DİVA İPLİK-ANKARA’nın ip sponsorluğunda Gülen Doğan ve arkadaşları tarafından atkı, bere ve eldiven örgüsü yapılmış ve Gülen DOĞAN tarafından organize edilerek bizlere ulaştırılmıştır. Ayrıca Serpil UÇAN tarafından sıra örtülerinin kumaşları tedarik edilmiştir. Sonrasında sıra örtülerinin dikimi yapılmıştır. Öğrencilerimizin daha sağlıklı bir sınıf ortamında eğitim almasına katkı sağlaması açısından sıra örtülerinin önemi yadsınamaz. Ayrıca soğuk kış günlerinde miniklerimizin üşümemesi adına bere, eldiven ve atkının anlamı çok büyüktür. Atkı, bere, eldiven örgüsünde emeği geçen Gülen DOĞAN ve arkadaşlarına, örgü iplerin sağlayan DİVA İPLİK-ANKARA’ya, sıra örtülerinin kumaşını tedarik eden Serpil UÇAN’a ve örtülerin dikiminde emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz. DİVA İPLİK-ANKARA, Gülen Doğan ve arkadaşlarının, Serpil Uçan’ın ve dikimde emeği geçen herkesin katkıları bizleri çok ama çok mutlu etmiştir. Minik yürekleri ısıtan, minik yüzlerde tebessüm uyandıran her davranış her katkı bizlerin de yüreklerini ısıtmaktadır. Altınbaşak ailesi bir köy okulu da olsa sizlerle tüm Türkiye’yi kapsayacak kocaman bir aile olma yolunda ilerlemektedir.

02.01.2019 222

02-01-201902-01-201902-01-201902-01-2019