Kaliteli Yaşa Bağımlı Olma!

“Tuzağı anlarsanız bağımlılıktan kurtulmak çok kolaydır.”(Allen Carr)

Okulumuzda yapılacak olan bağımlılık seminerleri için Yeşilay’dan istediğimiz afiş ve broşürlerimiz geldi. Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Soner ÖZASLAN tarafından verilecek olan seminerde öğrencilerimize yönelik bağımlılık ve bağımlılıktan korunma yolları ele alınacaktır. Günümüzün en vahim sorunlarından biri olan bağımlılık küçük yaşlara kadar düşmüştür. Öğrencilerimi bağımlılık konusunda bilinçlendirmek en büyük gayemizdir. Sigara , alkol, teknoloji zararları işlenirken öte yandan sağlıklı yaşamın sırları da ele alınacaktır. Sağlıklı yaşamak, bağımsızlıktan geçmektedir. Bağımsız yaşam sağlıklı yaşamdır. Bağımsız yaşam için tüm öğrencilerimizi seminerlerimize bekliyoruz. Bağımlılıktan Kurtul, Hayata Sarıl!

08.12.2018 193

08-12-201808-12-201808-12-2018