İnsanı Şaşırtan Mucize: RESİM SANATI!

“Bilim ve sanat, takdir edilmediği yerden göç eder.”(İbn-i Sina)

24 Kasım Öğretmenler Günü için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu sergiye Okul Müdürümüz Gülşah UYSAL, Müdür Yardımcımız İsmail OGHAN, Sınıf Öğretmenimiz Meliha KUZU DEMİR, İngilizce Öğretmenimiz Eren YENİ ve Okul Psikolojik Danışmanımız Soner ÖZASLAN birlikte katılmışlardır. 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili eserlerin sergilendiği sergide öğretmenlerimiz keyifli anlar geçirmişlerdir. Ayrıca Okul Müdürümüz Gülşah UYSAL’ın da bir eseri sergide yerini almıştır. ALTINBAŞAK ailesinden bir eser görmek hepimizi mutlu etmiştir. Okul Müdürümüz Gülşah UYSAL’a bize bu hissi yaşattığı için teşekkür ederiz. Öğretmenlerimize yapılan eserlere bir nevi takdir ve destek niteliği taşıyan ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

25.11.2018 152