Gökkuşağının Tüm Renkleri Onların Gülüşlerinde Saklı!

Okul müdürümüz Gülşah UYSAL eşliğinde ilkokul öğretmenimiz Meliha KUZU DEMİR, müdür yardımcımız İsmail OGHAN, psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimiz Soner ÖZASLAN ile birlikte ilkokul binamızın dış kısmını renklendirmeye başladık. Renkler eğitim ortamının canlanmasına büyük ölçüde katkı sağlayacaktır. Ayrıca ilkokul öğrencilerimizin daha renkli bir ortamda bulunmalarına katkı sağlamak ve eğlenceli bir okul ortamı yaratmak amaçlanmıştır. Renkler insanların yaşam dünyasını şekillendiren ve etkileyen önemli bir unsur olarak karşımıza çıkar. Girdiğiniz bir lokantadan neden kalkmak istemediğiniz, yolda yürürken neden birdenbire acıktığınız, neden bir markaya özellikle güven duyduğunuz ya da neden bir kişi ile konuşmaya kalktığınız zaman size kaçamak cevaplar verdiğine dikkat edip hiç merak ettiniz mi? Bütün bunların cevabı renklerin hayatımızdaki etkisinde saklıdır. RENKLERİN ÖĞRENCİLERİMİZDE MUTLU ETKİLER BIRAKMASI ÜMİDİYLE! SEN MUTLU OL Kİ ÇOCUK, YÜZÜNDE GÜLÜCÜKLER AÇSIN. SEN GÜLERSEN DÜNYANIN BİR YERİNDE MUHAKKAK BİR GÖKKUŞAĞI AÇAR!

14.11.2018 172

14-11-201814-11-2018