Eğlencenin Odağı: ALTINBAŞAK SİNEMASI!

“Sinema, gerçekliğin beyaz bir perdede kurgusal bir şekilde akıp gitmesidir.”

Okulumuzun eğlence ve keyif noktası haline dönüşen Altınbaşak Sineması 3. Gün seansıyla 7/A ve 7/B öğrencilerine hizmet verdi. Öğrencilerimizin büyük bir keyif aldığı Altınbaşak Sineması’na 3. Gününde de yoğun bir ilgi vardı. Türkçe Öğretmenimiz ve Okul Rehber Öğretmenimiz Soner ÖZASLAN koordinatörlüğünde geçen Altınbaşak Sineması hizmetlerine devam edecektir. Altınbaşak Sinema’da yaptığımız görüşmelerde koordinatörler Yılmaz ŞİMŞEK ve Soner ÖZASLAN  “Her seanstan sonra sinemamızla ilgili tecrübelerimiz artıyor. Gün geçtikçe sinemamıza olan güvenimiz artmaktadır. Biz inanıyoruz ki Altınbaşak Ailesi Altınbaşak Sinemasına sahip çıkarsa daha da büyüyeceğiz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Bizim İçin öğrencilerimizin yüzündeki küçücük bir tebessüm çok kıymetlidir. Altınbaşak Sinemasını merakla takip edin. Çünkü biz bu yolda kararlıyız.” diyerek görüş ve düşüncelerini ifade etmişlerdir. Altınbaşak Sineması’na teşekkür eder ve bu yolda tüm desteğimizle yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz. Altınbaşak Öğrencileri İçin Yapılan Her Etkinlik Bizim Açımızdan Çok Değerlidir.

29.11.2018 188

29-11-201829-11-201829-11-201829-11-2018