Din Öğretiminde Çığır: Tabularla Dini Kelimeler!

“Eğlence ile dinin birleşimi kötü değildir. Aksine din öğretici olan eğlence ile aktarılırsa daha iyi öğrenilmiş olur.”

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şerife Gür öğrencilerimize yönelik tabularla dini kelimeler etkinliği yapmıştır. Öğrencilerimizin dini kelimeleri daha iyi öğrenmeleri ve keyifli anlar geçirmeleri amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz eğlence ile dini birleştirilmiş, bu sayede dinsel kelimelerin öğretimi hem daha etkili olmuştur hem daha kalıcı öğrenmeler gerçekleşmiştir. Şerife Gür öğretmenimize yapmış olduğu etkinlik için teşekkür ederiz. Tabu her ne kadar bir oyun da olsa, etkili bir öğretici silah olarak kullanıldığında öğrenmelerde çok aktif bir şekilde işimize yarayabilir. Unutulmalıdır ki dinimiz öğretici olan her şeyi kabul eder. Yeter ki yararlı ve doğru bir amaca hizmet eder. Şerife Gür öğretmenimizden din ile ilgili farklı etkinlikler gelmesini temenni eder çalışmalarında başarılar dileriz.

14.12.2018 203

14-12-201814-12-201814-12-2018