Çocukluktan Erişkinliğe İlk Adım: ERGENLİK!

Okulumuzda rehberlik servisimiz tarafından ergenlik dönemi ve özellikleri konulu pano hazırlanmıştır. Öğrencilerimize yönelik hazırlamış olduğumuz panomuzda ergenlik dönemine ilişkin özellikler yer almaktadır. Daha önce vermiş olduğumuz ergenlik dönemi seminerini destekleyici nitelik taşıyan panomuz özellikle ergenliğe yeni giren öğrencilerimiz için önem arz etmektedir. Öğrencilerimiz bilinçli bir şekilde ergenliğe girerse bu dönemin yıkıcı etkilerinden en az şekilde zarar görerek dönemi en iyi şekilde geçireceklerdir. Öğrencilerimize yönelik panolarımız güncel bir şekilde dönem boyu hazırlanacak ve okul koridorlarımızda boy gösterecektir. Öğrencilerimizin en etkin şekilde faydalanması temennisiyle!

05.03.2019 248

05-03-2019