Anlaşmanın Temeli: İletişim!

“Dinlediğimizi düşünüyoruz, ama çok nadiren gerçek anlayış ve gerçek empati ile dinliyoruz. Ancak bu çok özel türden dinleme, değişim için bildiğim en etkili güçlerden biridir.” (Carl Rogers)

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Soner ÖZASLAN tarafından öğrencilerimize yönelik iletişim konulu pano hazırlanmıştır. Panoda iletişimin temel noktalarına değinilirken, iletişim teknikleri, doğru ve yanlış iletişim kurma biçimleri hakkında bilgilendirmeler yer almıştır. Öğrencilerimizin anlaşmanın temeli olan iletişim öğesinin önemini daha iyi kavrama ve etkili iletişim kurma tekniklerini öğrenmesi adına yapılan pano için öğretmenimize teşekkür ederiz. İletişimin temelinde gerçek dinleme ve empati yapar. Biz empati yaparak karşımızdakini dinlersek sağlıklı iletişimi büyük ölçüde gerçekleştirmiş oluruz. Altınbaşak sağlıklı iletişimlerin olduğu sıcak bir aile ortamına dönüşme adına yoluna emin adımlarla devam etmektedir. İletişim Kurmak İçin Bekleme, İletişimİ Başlat! İletişimi Başlat ama Yeri Geldiğinde DİNLE!

14.12.2018 184

14-12-2018