Altınbaşak Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; her yerde ve her zaman başarı odaklı, gelecek için şimdiden hazır, 21. Yüzyılın; Yaratıcı ve hayal gücü zengin, dünyaya uyumlu, problemlere çözüm üreten, girişken, vatansever, kendini geliştiren, üretmeyi seven, ahlaklı, enerjik, öğrenmeyi seven ve öğrenmek için çabalayan bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslararası düzeyde projeler geliştirerek adını duyurmaktır.

Misyon: Misyonumuz; Atatürk ilke, inkilap ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıklara saygı duyulan bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih odağı olan, ülke geleceğine olumlu ve geleceğimizi destekleyici katkılarda bulunacak; Üretken, yaratıcı ve düş gücü zengin, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En verimli ve yararlı öğretim yöntem-teknikleriyle birleştirilmiş, imkanlar ölçüsünde teknolojiden yararlanarak, yabancı dil katkılı ve birey merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlangıç: 07.30 Ders Bitiş: 15.00
Isınma: İlkokul: Soba Ortaokul: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun bulunduğu köye devamlı servis bulunmamaktadır. Öğretmen servisi sabah okulumuza gelmektedir. Ders bitiminde okulumuzdan ayrılmaktadır. Okulumuzun bulunduğu Altınbaşak Köyüne devamlı servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://altinbasakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Altınbaşak Mahallesi, Eyyübiye/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Tekli Öğretim)

Yerleşim Yeri - Altınbaşak Köyü- Eyyübiye/Şanlıurfa

Adres - Altınbaşak Mahallesi, Eyyübiye/ŞANLIURFA

Ulaşım Eğitim taşımalı olarak sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz servisle şehir merkezinden gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık: 30 Km İlçe Merkezine Uzaklık: 28 Km