Türkçem Benim Ses Bayrağım!

“Türk dilinin kendi benliğine, aslındaki güzellik ve zenginliğine kavuşması için, bütün devlet örgütümüzün, dikkatli, ilgili olmasını isteriz.” (M. Kemal ATATÜRK Kasım 1937)

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Esma ELBAN Türkçe dersinde öğrencilerimize noktalama işaretleri ile ilgili etkinlik düzenlemiştir. Noktalama işaretlerinin daha iyi anlaşılması ve doğru kullanımını arttırmak amaçlı yapılan etkinlikte öğrencilerimiz büyük keyif yaşamıştır. Öğrencilerimize yönelik yapmış olduğu bu etkinlik için Türkçe Öğretmenimiz Esma ELBAN’a teşekkür ederiz. Türkçe dilinin anlaşılmasında üstlendikleri kutlu görev için okulumuzdaki Türkçe öğretmenlerimizin hepsine ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkçemizin doğru anlaşılması ve düzgün kullanımı konusunda tüm devlet örgütümüzün yanı sıra hepimize görev düşmektedir. Türkçe’yi doğru kullanalım ve düzgün konuşma, yazmaya teşvik edelim. Türk Dili Türklüğün Özüdür.

08.12.2018 243

08-12-201808-12-201808-12-2018