Tebessümler İçin Bir Parça Hayat: Sinema!

"Ben istiyorum ki; film, siz sinema salonunu terk ettikten sonra başlasın."(Jacques Tati)

Okulumuzda düzenlenen Dünya Başkentleri yarışmasını kazanan 7/B sınıfımız, bugün yarışma ödülü olan Sinema etkinliği ile keyifli bir gün geçirdi. Öğrencilerimiz sinemanın keyfini doyasıya yaşadı. Öğrencilerimize bu fırsatı sunan başta yarışma koordinatörü Müdürümüz Gülşah UYSAL’a, yarışma sorularını hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ayşe CANBAL’a, yarışma sunuculuğunu üstlenen 1/A Sınıf Öğretmenimiz Kader TORCU’ya ve öğrencilerimizle birlikte sinema etkinliğine katılan Müdür Yardımcımız İsmail OGHAN’ a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin bundan sonraki yarışmalarda da aynı performansı göstererek keyifli ödüller kazanmasını temenni ediyoruz. Eminiz ki sinema etkinliğimiz öğrencilerimizin hayatlarında ufak da olsa bir değişim yaratmıştır. Öğrencilerimizin en büyük filmi kendi hayatlarıdır. ALTINBAŞAK AİLESİ olarak daima öğrencilerimizle birlikte olacağız ve öğrencilerimizin okul iklimini sevmesini, kendilerini okulun ayrılmaz bir parçası hissetmesi için elimizden geleni yapacağız. ALTINBAŞAK BİRLİKTE GÜÇLÜ, ALTINBAŞAK ÖĞRENCİLERİYLE RENKLİ, ALTINBAŞAK ÖĞRENCİLERİYLE MUTLU BİR AİLE!!!

22.11.2018 149

22-11-201822-11-201822-11-201822-11-201822-11-2018