Somuttan Soyuta Din Eğitimi: Din Kültürü Dersliğimiz!

Okulumuzda başlatmış olduğumuz Her Sınıf Bir Sakura Çiçeği projesi kapsamında okulumuzda oluşturduğumuz Din Kültürü Sınıfımız öğrencilerimiz için hazır hale gelmiştir. Din eğitimini soyutluktan çıkartarak somut hale gelmesine de fayda sağlayacağını düşündüğümüz görsellerimizle dersliği daha renkli ve canlı hale getirmeye çalıştık. Okulumuzda Din Kültürü derslerinin daha verimli geçmesine katkı sağlamayı hedefledik. Öğrencilerimizin derslere bir kat daha fazla heyecanlı ve meraklı gelmeleri en büyük isteğimizdir. Din Kültürü dersliğimiz Altınbaşak ailesine hayırlı olsun. Görsellerin çiziminde destek veren tüm herkese ve görseli çizim için düşünen Din Kültürü öğretmenimiz Şerife GÜR ALPARSLAN’a teşekkür ederiz.

04.02.2019 122

04-02-201904-02-2019