Sokaktayım,Sana Muhtacım: SOKAK HAYVANLARI!

“Yaratılanı severiz, yaradandan ötürü.” (Yunus Emre)

Okulumuzdaki öğrencilerle birlikte Doktor Tuğba Özcan, okul müdürümüz Gülşah UYSAL ve okul rehber öğretmenimiz Soner ÖZASLAN’ın katılımıyla Sokak Hayvanlarını Besleme etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe katılan öğrencilerimizi rehber öğretmenimizin uygulamış olduğu sınıf risk formu dikkate alarak belirledik. Amacımız şiddet eğilimli ve antisosyal davranışlar gösteren öğrencileri etkinliğe dahil ederek hayvanlara sevgi ve şefkat göstermelerini sağlamak, bunun sonucunda da öğrencilerimizde şiddet eğiliminin azalmasını sağlamak ve antisosyal davranışları ortadan kaldırmaktır. Etkinliğimize yoğun iş temposunun içinde vakit ayırarak katılım gösteren Doktor Tuğba ÖZCAN’a çok teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliği planlayan ve uygulanmasına bizzat katılan okul müdürümüz Gülşah UYSAL’a teşekkür ederiz. Sokak hayvanları her zaman bizlere muhtaç ve bizler bu muhtaçlığa, sevgi şefkat açlığına sessiz kalmayacağız. Çünkü Altınbaşak ailesi yaratılanı yaradan ötürü seven bir anlayışa sahiptir!

19.12.2018 319

19-12-201819-12-201819-12-201819-12-201819-12-2018