Sanal Tehlikelere Çözüm: GÜVENLİ İNTERNET!

Okulumuz rehber öğretmeni Soner ÖZASLAN tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik sanal tehlikelere karşı en etkili yol olan Güvenli İnternet konusunda pano hazırlamıştır. Panomuzda güvenli internet konusunda farkındalık yaratıcı bilgilendirmeler ve görseller yer almaktadır. Okulumuz öğrencilerinin bilinçli şekilde internete bağlanmasını ve kişisel bilgilerinin güvenliğini sağlamak konusunda yardımcı olmak en büyük amacımızdır. Öğrencilerimiz sanal tehlikelerde kendilerini en etkili şekilde savunurlarsa kişisel bilgilerini koruma yolunda büyük bir adım atmış olacaktır. Hazırlamış olduğu pano için okul rehber öğretmenimiz Soner ÖZASLAN’a teşekkür ederiz. Öğrencilerimize yönelik pano çalışmalarımız devam edecektir.

28.12.2018 147

28-12-2018