Miniklerimizin Tebessümleri İçin: Altınbaşak İlkokulu Renklendi!

Okulumuzun ilkokul binalarının yer aldığı bölüm ara tatilde boyanmıştır ve II. Dönem için hazır hale getirilmiştir. İlkokulumun yer aldığı bölümü renklendirerek ilkokulumuzu öğrencilerimiz için daha nezih, ferah bir eğitim yuvası haline dönüştürdük. Bu bağlamda boyalarımızı okul müdürümüz Gülşah UYSAL’ın çabalarıyla tesis ettik ve ilçe milli eğitim tarafından tarafımıza gönderilen görevlilerle okul boyamızı tamamladık. Tek amacımız öğrencilerimizin sıcak bir ortamda eğitim almalarını sağlamak ve okula isteyerek, bilerek gelmelerini sağlamaktır. Renkler bireylerin hayatına farklılık katan önemli etkenlerin başında gelmektedir. Biz de bu felsefeyle yola çıktık ve öğrencilerimizin eğitim hayatını daha çoşkulu ve renkli hale getirmek istedik. Bu süreçte katkıda bulunan tüm herkese teşekkür ederiz. Köy Okulu Deyip Geçme diyoruz ve tüm eğitim gönüllülerini okulumuza bekliyoruz. Elimizden geldiğince öğrencilerimiz için çabalamaya, onların için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

04.02.2019 182

04-02-201904-02-201904-02-201904-02-201904-02-2019