Minik Yüreklerin Büyük Destekçisi: DESTEK EĞİTİM ODASI!

“Bir mucizeye ihtiyacınız yok aslında. Bir mucize olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var.”

Okulumuzda 2018-2019 Destek Eğitim Odası Faaliyetleri 12 Kasım Salı günü başlamıştır. Destek eğitime giren öğrencilerimizden ve dersleri veren öğretmenlerimizden aldığımız bilgilere göre destek eğitim odası faaliyetlerimiz amacına uygun, etkili ve verimli bir şekilde devam etmektedir. Destek eğitim odası özel gereksinimli öğrencilerimiz için hayati bir öneme sahiptir. Öğrencilerimiz destek eğitim odamız sayesinde okuma yazma becerilerini geliştirmektedir. Aynı zamanda temel matematiksel işlemler için gerekli altyapı ile donanmaktadır. Destek eğitim odasında yer alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Destek eğitim odasının en büyük işlevi özel gereksinimli her öğrencimizin bir Mucize olduğunu öğrencilerimize göstermek ve hatırlatmaktır. "Biliyorum, Yüreğin Minik Olsa da Sen Kocamansın!"

DESTEK EĞİTİM ODASI

Destek eğitim odası Okullarda kaynaştırma yoluyla yetersizliği olmayan akranlarıyla birlikte eğitim gören özel eğitime ihtiyacı olan öğrencinin, en üst düzeyde özel materyaller ile uygun bir sınıfta eğitim görebilmesine olanak sağlayan eğitim ortamlarıdır.

15.11.2018 152