Minik Yüreklere Anlamlı Hediye: Kitap!

Okulumuz ilkokul öğrencileri için Ankara’dan kitap gönderen Özlem Hanıma teşekkür ederiz. Bu anlamlı hediyeleri okul müdürümüz Gülşah UYSAL bizzat kendisi öğrencilere ulaştırmıştır. Hediyeler dağıtılırken öğrencilerimizin meraklı ve heyecanlı bakışları, kitaba olan sevgileri bizleri çok mutlu etmiştir. Ayrıca kitapların hediye paketleri içinde tarafımıza ulaştırılması bu anlamlı harekete ayrı bir güzellik katmıştır. Altınbaşak öğrencileri bu anlamlı hareket karşısında hep birlikte teşekkürlerini dile getirmiştir. Altınbaşak ailesi olarak bize ulaştırılan her hediyeyi, mesajı idarecimizden öğretmenimize kadar ailemizin tüm üyeleri olarak öğrencilerimize büyük bir titizlikle ulaştırıyoruz. İyilik ve iyi insanlar hep var olacaktır!

19.12.2018 160

14-12-201814-12-201814-12-201814-12-2018