Kapanış Perdesini Altınbaşak Sineması Yapacak!

Okulumuzda dönem sonu son sınavlarının başlamasının ardından tüm gözler Altınbaşak Sineması’na çevrildi. Altınbaşak Sineması organizatörleri Türkçe Öğretmenimiz Yılmaz ŞİMŞEK ve Soner ÖZASLAN’dan edindiğimiz bilgilere göre sınavlardan sonra Altınbaşak Sineması’nın kapılarını bir kez daha açacağını ve kapanışı sinema günleriyle yapacaklarını dile getirmişlerdir. Öğrencilerimizin hem sınavların stresini atması hem de eğlenceli bir bitiş yaşamasını istediğimiz sinema günleri için organizatörlere tekrardan teşekkür ederiz. Tebessümlerle bitirmeyi hedeflediğimiz dönemimizde tüm öğrencilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Altınbaşak Sineması gösterime sokacağı filmi vizyondan bir hafta önce seyircilerine açıklayacaktır. Umarız bol keyifli bir dönem bitişi olur.

30.12.2018 168