İYEP SINAVI UYGULANMIŞTIR

İYEP ilkokullarda yetiştirme programı anlamına gelir. 3 .sınıflara devam eden, önceki eğitim öğretim yılları içinde çeşitli nedenlerle Türkçe ve matematik dersi öğretim programlarında yer alan ve İYEP kapsamında belirlenen kazanımları yeterli düzeyde edinemeyen öğrencilerin bu kazanımlara ulaşmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen bir programdır.

İYEP'e alınacak öğrenciler nasıl belirlenecek?

İYEP'e dâhil edilecek öğrenciler sınıf öğretmenleri tarafından ekim ayının 3. haftasında ÖBA uygulanarak belirlenecektir. ÖBA'nın uygulanması ve değerlendirilmesinde öğretmen yönergeleri formu kullanılacaktır. ÖBA'ya öğrencilerin verdiği cevaplar, öğrencinin kendi sınıf öğretmeni tarafından e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi İYEP İşlemleri Modülüne işlenecektir.

Okulumuzdaki 3. sınıflara da bu program kapsamında İYEP uygulanmıştır.

16.10.2019 173

16-10-201916-10-201916-10-201916-10-2019