Hırs, Mücadele, Azim: BOSTAN KORKULUKLU ALTINBAŞAK SURVIVOR!

Okulumuz 6/A ve 6/B sınıfları arasında gerçekleştirdiğimiz Bostan Korkuluklu Altınbaşak Survıvor yarışmamız çekişmeli anlara sahip oldu. Öğrencilerimizin büyük keyif aldığı yarışmamızda zorlu bir parkur vardı. Parkurumuz fiziksel etkinliklere dayalı bir parkurdu. Öğrencilerimizin büyük bir hırsla yarışması bizleri mutlu etti. Kazananın olmadığı yarışmamızda iki sınıfımız berabere kalarak yarışmanın ikinci etabı II. Dönem’e kaldı. Altınbaşak’ta renkli yarışmalar ve keyıfli etkinliklerimiz sürecektir. Altınbaşak Ailesi öğrencileri için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürecektir. Ayrıca yarışmamızın moderatörü Şerife Gür öğretmenimize ve yarışma organizatörü müdürümüz Gülşah UYSAL’a teşekkür ederiz. II. Dönem Survıvor yarışmamızda görüşmek üzere!!

18.01.2019 239

18-01-201918-01-201918-01-201918-01-2019