Dinin Temeli: Abdest!

“Ümmetim kıyâmet gününde abdest nurlarından yüzleri, el ve ayakları parlak olduğu halde, “yüzü nurlular!" diye çağırılırlar. O halde yüzünün parlaklığını çoğaltmak isteyen, elinden geldiği kadar abdest alsın.” (Buhârî,Müslim)

Okulumuz öğrencilerine yönelik Abdest ibadeti ile ilgili okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Şerife GÜR tarafından etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlikte öğrencilerden abdest ibadetini sırasına göre dizmesi istemiştir. Öğrencilerimiz hem etkinlikten keyif almış hem de abdest ibadeti ile ilgili farkındalıkları artmıştır. Şerife GÜR hocamıza yapmış olduğu etkinlik için teşekkür ederiz. Din öğretiminde yapmış olduğu etkinliklerle öğrencilerimizin keyif almasını sağlayan Şerfe GÜR öğretmenimizden yeni etkinlikler bekliyoruz. Altınbaşak ailesi etkinliklerine kararlı şekilde devam edecektir.

19.12.2018 188

19-12-201819-12-201819-12-201819-12-2018