Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başlamıştır!

Destekleme ve Yetiştirme Kursları

MEB'in eğitimdeki fırsat eşitsizliklerini ortadan kaldırmak adına uyguladığı önemli projelerden biridir. MEB, bu kurslarla, çeşitli olumsuzlukları ortadan kaldırmak istemiş olup okullarımızdaki eğitim öğretimin niteliğini arttırmayı amaçlamıştır. Öğrencilerimizin devlet güvencesiyle ücretsiz, okullarımızda tamamlayıcı ve takviye edici kurslarla eğitim alması hedeflenmiştir.

Öğretmenlerimizin denetiminde gerçekleştirilen kurslar sayesinde öğrencilerimiz derslerde edindikleri kazanımları pekiştirme, özel ilgi ve yeteneklerini de geliştirme imkanı bulmuşlardır. Bu kurslarda ülkemizin geleceğine yön verebilecek sanatçı ve sporcular da keşfedilecektir. Yine bu kurslar sadece sınava yönelik derslerle ilgili olmadığından; öğrencilerimiz yazarlık, drama, müzik, beden eğitimi, görsel sanatlar ve spor gibi sosyal içerikli kurslara giderek, testlerin arasına sıkışmayıp, sınav kaygısından uzaklaşabileceklerdir.

01.10.2019 123

01-10-201901-10-2019