Bir Kitap Bir Hayatı Değiştirebilir!

“Okumadan geçen bir gün, yitirilmiş bir gündür.”(J. P. Sartre)

Okulumuz öğretmenlerine yönelik kitap okuma etkinliğinin startını önümüzdeki günlerde vereceğiz. Okulumuzdaki tüm öğretmenlerimizin katılımını beklediğimiz kitap günleri eminiz tüm kitapseverlere keyifli anlar yaşatacaktır. Etkinliğimiz; her öğretmenimizin okumak istediği bir kitabı okuması, sonrasında okuduğu kitapla ilgili karşılıklı fikir alışverişleri, kitap sohbetinin ardından ise keyfili bir film ile sona erecektir. Her iki haftada bir uygulamayı düşündüğümüz kitap günlerine tüm öğretmenlerimizin katılımını bekliyoruz. Katılmak isteyen öğretmenlerimiz Okul Psikolojik Danışmanımız Soner ÖZASLAN veya Okul Müdürümüz Gülşah UYSAL’a başvurabilir. Çok keyifli okumaların ve filmlerin siz değerli öğretmenlerimizi beklediği etkinliğimizle birlikte geçip giden günlerimizi bir nebze de olsa yitmişlikten kurtaracağımıza inanıyoruz.

25.11.2018 140