Başarının Altın Anahtarı: Stres Yönetimi

“Kazanmanın anahtarı, stres altındaki duruşunuzdur.” (Paul Brown)

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Soner ÖZASLAN tarafından öğretmenlerimize yönelik stres yönetimi konulu pano hazırlanmıştır. Panoda stres yönetiminin ince noktalarına değinilirken, zor durumlarla karşılaşıldığında neler yapılması gerektiği, stres altında çalışmanın zorlukları ve stres ile mücadele teknikleri hakkında bilgilendirilme yapılmıştır. Okulumuz rehber öğretmenine hazırlamış olduğu pano için teşekkür ederiz. Okulumuz öğretmenlerine yönelik pano bilgilendirici pano çalışmalarımız devam edecektir. Altınbaşak öğretmenleri alanlarında yeterli donanıma sahiptir ve etkin öğretim yöntem teknikleriyle derslerini işlemektedir. Öğretmenlerimize göstermiş olduğu çaba için teşekkür ederiz. Altınbaşak öğretmenleri zorluklar ve stres karşısında kendinden emin ve kararlı duruşlarını her daim koruyacaktır.

14.12.2018 334

14-12-2018