Aydınlanmanın Mihenk Taşı: KİTAP!

“Kitapsız yaşam kör, sağır ve dilsiz yaşamaktır.”(Seneca)

Okulumuzda Yılmaz ŞİMŞEK koordinatörlüğünde düzenlenen İLKLER konulu bilgi yarışmasına iki grup halinde katılan ve kazananın tüm sınıf olduğu 8/A, Şanlıurfa’da ikincisi düzenlene kitap fuarına götürülmüştür. Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Soner ÖZASLAN ile Okul Müdürümüz Gülşah UYSAL öğrencilerimize eşlik ederek fuarda keyifli dakikalar geçirmişlerdir. Öğrencilerimize kitap okuma bilincini aşılamak için yapılan bu etkinlikte öğrencilerimize kitapların cenneti sayılan kitap fuarına götürerek onları hem yazarlarla hem kitaplarla en yakın şekilde buluşturmaya çalıştık. Altınbaşak olarak öğrencilerimizin hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz. Onlar bizim en kıymetli misafirlerimiz. Altınbaşak kıymetli misafirlerini kitapsız bir yaşamdan kurtaracak ve misafirlerini kitapla her daim buluşturmaya devam edecektir. Altınbaşak, öğrencilerimizle birlikte her daim aydınlanma için var gücüyle çalışmalarına ve etkinliklerine devam edecektir.

02.12.2018 175

02-12-201802-12-201802-12-2018