Anlamlı Davranışlar Takdiri Hak Eder!

Okulumuzda 29 Kasım Perşembe günü yapılan veli toplantısına katılan velilerimize Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Soner ÖZASLAN tarafından teşekkür belgeleri hazırlanmış ve gönderilmiştir. Velilerimizin öğrencilerimiz için düzenlemiş olduğumuz veli toplantısına katılımı bizim için çok kıymetli ve anlamlıdır. Velilerimize kendilerini değerli hissettirmek adına yapılan bu etkinlik için psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimiz Soner ÖZASLAN’a teşekkür ederiz. Velilerimizin okulumuzla ilgili olması ve öğrencilerimize her daim destek sunması bizim açımızdan çok önemlidir. Müşavirliğin temeli okul ve aile arasındaki sağlam, köklü ilişkilere dayanmaktadır. Haydi hep birlikte geleceğimiz olan öğrencilerimiz için birlik olalım. Birlikten Güç Doğar!

08.12.2018 152

08-12-201808-12-2018