Altınbaşak´ın Eli Öğrencilerinde: EV ZİYARETLERİ!

Okulumuza devamsızlık yapan öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerimiz sürüyor. Ev ziyaretlerinde öğrencilerimizin okula neden devam etmediği noktasında önemli bilgilere ulaşıyoruz. Ayrıca ev ziyareti ekibi olarak devamsızlık yapan öğrencilerin devamı hususunda ailelere gerekli bilgilendirmeleri yapıp devam sözleri alıyoruz. Altınbaşak ev ziyareti ekibi okula devam etmeyen tüm öğrencilerine ulaşmaya çalışmıştır ve bunu büyük oranda başarmıştır. Ev ziyareti ekibinde yer alan okul müdürümüz Gülşah UYSAL ve rehber öğretmenimiz Soner ÖZASLAN’a teşekkür ederiz. Okula devam sağlayan öğrencilerimize de teşekkür ederiz. Altınbaşak ulaşabildiği tüm öğrencilerine elini uzatmaktadır.

14.01.2019 155

14-01-201914-01-201914-01-2019