8. SINIFLAR İÇİN DENEME SINAVLARIMIZ DEVAM EDİYOR!

Okulumuzda 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı gerçekleştirdik. 8. Sınıf öğrencilerimizin sınava en iyi şekilde hazırlanmaları ve sınav öncesi kendi durumlarını görmeyi amaçladığımız denememize tüm öğrencilerimiz katılım göstermiştir. Öğrencilerimizin yoğun ter döktüğü sınav umarız ki öğrencilerimiz açısından faydalı olmuştur. Altınbaşak ailesi olarak Lgs yolunda tüm öğrencilerimiz için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

Okulumuzdaki öğrencilerin seviyelerini belirlemek, gelişimlerini izlemek, eksiklerini tespit edip önlem almak amacıyla rutin olarak yapılması planlanan deneme sınavlarının ilki yapıldı. Yapılan deneme sınavları öğrencilerimizin sınav heyecanlarını yenmelerini sağlayarak, girecekleri liseye giriş sınavına hazırlanmalarına yardımcı olacaktadır.

22.10.2019 215

22-10-201922-10-201922-10-2019